Tilaus- ja sopimusehdot

www.kasvukäyrät.fi
Lasten kasvukäyrien uudistamistyöryhmä
Kuopion yliopistollinen sairaala ja Itä-Suomen yliopisto
Lasten ja nuorten klinikka
PL 1777
70211 KUOPIO

Lasten kasvukäyrien uudistamistyöryhmä on laatinut yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja Kuopion yliopistollisen sairaalan kanssa paperille tulostettavat kasvukäyrälomakkeet ensisijaisesti yhteisöjen käyttöön Suomessa. Tulostettavien kasvukäyrälomakkeiden tilaaminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen www.kasvukayrat.fi -sivuston käyttäjäksi.

Kasvukäyrien jälleenmyynti, digitoiminen ja kaupallinen jälkikäyttö ovat kielletty. Pidätämme oikeuden tilaus – ja sopimusehtojen muutoksiin.

Tuotteet

Tilauspalvelusta tilattavat kasvukäyrälomakkeiden pohjat vastaavat sisällöltään sähköisissä potilastietojärjestelmissä käytettyjä suomalaisten lasten kasvukäyriä, jotka julkaistiin vuonna 2011. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ladattavat lomakkeet ovat painolaatuisia.

Tilaaminen

Tilauspalvelusta tilatut tuotteet ovat maksuttomia. Tuotteiden latausoikeus tilataan www.kasvukayrat.fi sivujen tilauspalvelusta siirtämällä halutut kasvukäyrälomakkeet tilauskoriin ja hyväksymällä tilauskorin sisältö tilauspalvelussa.

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen vaatii rekisteröitymistä www.kasvukayrat.fi -sivuston käyttäjäksi. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilaajien rekisteröimiseen ja tilausmäärien seuraamiseen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tuotteiden lataaminen

Tilattuasi tuotteet saat tilausvahvistuksen, mikä mahdollistaa latausoikeuden tilaamiisi kasvukäyrälomakkeisiin. Latausoikeus tilattuun tuotteeseen on kertakäyttöinen ja voimassa viikon ajan vahvistuksesta.

Tilatessasi kasvukäyrälomakkeita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus ja sopimusehtoihin.

Voimassa 30.4.2015 alkaen